Усьо геніальне просто
16:39Іноді мені здається, що насмачніша їжа приготована найпростішим способом. Тоді маєш змогу відчути саме смак продуктів, а не спецій чи добавок. Ну і готувати скоренько. Ось вам ідейка швидкого обіду чи, може, вечері.
Риба - стейк лосося - запечена в аерогрилі лише з сіллю та чорним перцем. Мені хотілося хрусткої скоринки, тому риба готувалась близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
А поки риба готується, простий салатик: готова суміш салатів, оливки, моцарела та грінки, все заправлено оливковою олією. Без солі, бо зелені оливки самі по собі досить пікантні.
Смачненького)))
Риба - стейк лосося - запечена в аерогрилі лише з сіллю та чорним перцем. Мені хотілося хрусткої скоринки, тому риба готувалась близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
А поки риба готується, простий салатик: готова суміш салатів, оливки, моцарела та грінки, все заправлено оливковою олією. Без солі, бо зелені оливки самі по собі досить пікантні.
Смачненького)))
0 comments