Ранковий досвід

10:52

Дві речі - дві речі, котани!!! - зрозуміла я зранку. По-перше, хочеш бути зіркою сиди і не роби нічого. Не берись за складні проекти. Не пробуй виконувати нові завдання. Бо як братимесся за щось таке, не все буде виходити. Вірніше, лаж буде буде як лайна, вибачте. І ви усюди будете винні, бо взялися і не зуміли з першої ж прям спроби за 15 хвилин вигадати спосіб закрити чорну діру та винайти універсальну вакцину від усіх хвороб світу. Хочете бути білими  пухнастими няшулями, не робіть геть нічого. Що менше робитимете, то менше підставитеся.

А по-друге, в роботі коли у людини вибір прикрити свій зад, чи повестися по-людськи, більшість вибере свій зад. Усі так роблять. То просто частина людської природи. Так шо майте на увазі і не думайте, що як ви разом віджигали на корпоративі та мило бєсєдували про погоду, то ви у безпеці та вами не пожертвують заради власного виживання.

А ще у мене поламалася швейна машинка (у середині проекта сторіччя) і я мабуть тому зла як Пєчкін без веліка... Так шо не йміть віри моїм словам.


Чмокі-чмокі, котани!

А що ще цікавенького?

0 comments

Шановні читачі