К - Кроль
13:42
Хароша людина пригостила нас кролем. Кістки окремо, мнясо окремо. В момент слабкості (та похолодання) я вирішила щось приготувати із того кроля. Рилася в морозильнику та знайшла тільки скелет із трішкою м'ясця на ньому. Ну там, ніжки, реберця, таке. Де поділося справжнє м'ясо? Хтозна. Вирішила готувати, що є.
/Тут один хороший человек нас кролем угостил. Мясо отдельно, кости отдельно. У нас чуть похолодало, и у меня проснулся интерес к кухне. Перерыла весь морозильник и не могу найти мясо! Только скелет, ножки, ребра, такое... ну ладно. Готовим, что есть./
Все просто: на приблизно 2 жмені м'яса 60 грамів соєвого соуса та 30 олії (3-4 столові ложки). Олію та соєвий соус перемішати та пом'яти у цьому м'ясо. Далі кожен шматок обваляти в суміші трав (прованських чи італійських).
/С кролем разговор простой: на 2 пригоршни мяса 60 грамм соевого соуса и 30 грамм растительного масла (3-4 столовые ложки). Масло и соус перемешать и "вымесить" в смеси мясо. Теперь каждый кусочек щедро обвалять в смеси трав (итальянских или прованских, они так готовыми и продаются)./
На розжареній сковороді обсмажити кожен шматочок з кожного боку по 2-3 хвилинки. Потім загорнути у фольгу та на 15 хвилин в духовку, розігріту на 200 градусів.
/На хорошо разогретой сковороде каждый кусочек обжарить со всех сторон по 2-3 минутки. Потом завернуть все в фольку и 15 минут запекать в разогретой до 200 градусов духовке./
Слатик:
Цибулю та сирий кабачок маринуємо: 50 грамів оцту+столова ложка цукру+півчайної солі. Кладемо порізані овочі в маринад, трохи розминаємо, щоб цибуля пустила сік. І залишаємо хвилин ан 10-15.
/Лук и кабачок маринуем: 50 грамм уксуса+столовая ложка сахару+пол чайной ложки соли. Порезанные овощи отправляем в маринад и немного разминаем, чтоб лук пустил сок. Оставляем минут на 10-15./
А потім додаємо інше: базилік, томати, сир та готового вже кроля. Заправляємо олією вже в тарілці.
/А теперь просто добавляем всеостальное: базилик, помидоры, сир и готовое мясо. Заправляем растительным маслом уже в тарелке./
P.S. Вибачайте за відсутність. Видалася важка весна та початок літа. Але я повертаюся))).
/Извините за отсутствие. Сложная выдалась весна, да и начало лета не фонтан. Но я возвращають))))/
P.P.S. А мясо-то нашлось потом. Теперь точно его запеку))).
/Тут один хороший человек нас кролем угостил. Мясо отдельно, кости отдельно. У нас чуть похолодало, и у меня проснулся интерес к кухне. Перерыла весь морозильник и не могу найти мясо! Только скелет, ножки, ребра, такое... ну ладно. Готовим, что есть./
Все просто: на приблизно 2 жмені м'яса 60 грамів соєвого соуса та 30 олії (3-4 столові ложки). Олію та соєвий соус перемішати та пом'яти у цьому м'ясо. Далі кожен шматок обваляти в суміші трав (прованських чи італійських).
/С кролем разговор простой: на 2 пригоршни мяса 60 грамм соевого соуса и 30 грамм растительного масла (3-4 столовые ложки). Масло и соус перемешать и "вымесить" в смеси мясо. Теперь каждый кусочек щедро обвалять в смеси трав (итальянских или прованских, они так готовыми и продаются)./
На розжареній сковороді обсмажити кожен шматочок з кожного боку по 2-3 хвилинки. Потім загорнути у фольгу та на 15 хвилин в духовку, розігріту на 200 градусів.
/На хорошо разогретой сковороде каждый кусочек обжарить со всех сторон по 2-3 минутки. Потом завернуть все в фольку и 15 минут запекать в разогретой до 200 градусов духовке./
Слатик:
Цибулю та сирий кабачок маринуємо: 50 грамів оцту+столова ложка цукру+півчайної солі. Кладемо порізані овочі в маринад, трохи розминаємо, щоб цибуля пустила сік. І залишаємо хвилин ан 10-15.
/Лук и кабачок маринуем: 50 грамм уксуса+столовая ложка сахару+пол чайной ложки соли. Порезанные овощи отправляем в маринад и немного разминаем, чтоб лук пустил сок. Оставляем минут на 10-15./
А потім додаємо інше: базилік, томати, сир та готового вже кроля. Заправляємо олією вже в тарілці.
/А теперь просто добавляем всеостальное: базилик, помидоры, сир и готовое мясо. Заправляем растительным маслом уже в тарелке./
Смачненького!
P.S. Вибачайте за відсутність. Видалася важка весна та початок літа. Але я повертаюся))).
/Извините за отсутствие. Сложная выдалась весна, да и начало лета не фонтан. Но я возвращають))))/
P.P.S. А мясо-то нашлось потом. Теперь точно его запеку))).
Чмокі-чмокі, котани!
0 comments