Книжково-кінестетичне

11:09


Малого запросили до однокласника на день народження. На запитання, що подарувати, сказали: "Якусь книжку". Ну ми ж гіпстери-кінестети з важким минулим, тому "якусь" книжку ми не можемо подарувати. Як люди, чиє дитинство випало на буремні та злиденні дев'яності, ми відриваємось на дітях. І свято віримо в те, що подарунок має бути "Вау-вау-ну-ніфіґа-собі". Ну ми ж пішли шукати таку книжку. Знайшли. Таку книжку, що півдороги додому йшли та читали її, вириваючи один в одного з рук. Коли наш малий побачив книгу, аж трохи розстроївся, що її треба дарувати. Ну оскільки з читанням у нас не дуже, будь-яку книгу, що викликає цікавість, треба брать.


Другові малого ми купили книжку російською мовою. "Єгиптознавство" видавництва Махаон. Бо української не було, а денрік був вже наступного дня. Довелося брати, що було. Своєму малому купувати вирішили українську версію. Не принципово, просто читає він лише українською. Ну я ж майже айтішнік. Тому відповіді на питання життя, смерті і "ваапщє" шукаю в інтернеті. А інтернет привів мене до Yakaboo. До речі, там же знайшли ще одну цікавинку з віш-ліста малого - книжку "Це наше і це твоє".



Yakaboo мене вразив у саме серце. Оформила замовлення он-лайн у п'ятницю по обіді. За умовами сайта при замовленні у п'ятниці, книги мала отримати вівторок вранці. Мене влаштовує. При замовленні від 350 гривень доставка безкоштовна. Супер. Ціна "Єгиптознавства" на 6 гривень (2%) нижча, ніж у крамниці, де ми купували книгу на подарунок. Одразу, як я натиснула кнопку оформлення замовлення, отримала підтверждення смс-ом. Через 10 хвилин зателефонувала менеджер, підтвердила замовлення та поінформувала, що сплата ще не зайшла на рахунок. Пообіцяла тримати в курсі. Десь за 30-40 хвилин зателефонувала ще раз, повідомила про успішну сплату й уточнила адресу. Все швидко, професійно, без зайвих рухів. Всьо, як я люблю. А вишенькою на торті було те, що книжки я отримала наступного ранку (субота) об одинадцятій. А не у вівторок.



Ну а про книжки й говорити годі))). Радість кінестета. "Це наше і це твоє" книга з об'ємними ілюстраціями. У совєцькому дитинстві такі були. Тексту не багато, літери великі - саме те для дитини, що тільки починає читати. "Єгиптознавство"- повний відрив башки, якщо чес. Книга написана за мотивами щоденника реальної експедиції, шикарно оформлена, з масою інтерактивних елементів. Коротше кажучи, я не знаю, хто у більшому захваті. До речі, в тій самій серії є книги про піратів, динозаврів, людське тіло та драконів. Всі книги існують двома мовами. Так що у нас є план-замовлення по подарункам на рік точно. Залишається вигадати достатньо свят)))).



Всім цьомки!

А що ще цікавенького?

0 comments

Шановні читачі