Весна!..ну майже

11:20


Кажуть, як Великдень рано, то весна рання. Але не цьогоріч. Цього року весна (а з нею й літо) вирішили не поспішати. І от саме коли ми нарешті вибрались погуляти, піднявся вітер, небо насупилося, трохи задощило. Ну нас же це не лякає. Тим більше, що розгулятись є де.




У нас зараз дуже зелено. Та дуже багато кульбабок. Ми живемо у звичайній "хрущовці", але буквально в двох кроках від нас, на паралельній вулиці цілий квартал абсолютно патріархальних будиночків. Майже всі вони побудовані після війни німецькими війсковополоненими. Дуже прості, але дуже милі одночасно. Навіть важко повірити, що це індустріальний Дніпро з модерновими будівлями, пафосними закладами та великими грошима.


Дякую DoDo handmade за ластівочку

Здається, що люди в цих будиночках живуть у трохи іншому часі. Так, нові машини припарковані під вікнами з новими склопакетами, але все одно не залишає відчуття, що час тут плине повільніше, ніж за межами подвір'я.



Ну і звичайно, гріх не вигуляти обновки. Спідничка з цього поста, а жакету буде присвячений окремий пост (скоро скоро руки дійдуть, обіцяю). До речі, у кого виникають питання. Так, я ходжу так у реальному житті. І так, нижня спідниця нормально співіснує з повсякденним життям.



У цьому пості засвітилися:

Взуття - Las Espadrillas

Жакет - TerraNova (upcycled)

Топ - River Island

Браслет - DoDo Handmade

Окуляри - Centro


А гуляли десь тут:




Всім цьомки!

А що ще цікавенького?

0 comments

Шановні читачі