Яка сім'я, таке й сонечко

12:10

Поки шановані панянки шиють собі плаття із пайєтками та купують мереживні панчохи, Гладкова робить що? Шиє дитині костюма на свято до школи. Бо отой весь гламур та свіцьке життя, то явно не про нас і не з цього життя взагалі.

Радує те, шо дитина у нас вписується в загальний сімейний фон. Тому, канєшно, костюм Бетмена мені пошить поки що не світить. Бо малому не цікаві очевидні рішення. Льоха замовив собі костюм Фінна (Finn the human) із "Часу пригод" (Adventure Time), причому обв'язково із Джейком (Jake the dog).



Фінн - тринадцятирічний хлопчик, остання людина на землі, що живе у країні Ооо серед дивних істот. Одні з них переважно добрі із недоліками, інші більше злі, але із сентиментальностми та вразливостями. Фінн - герой, він б'ється із злодіями та монстрами, захищає слабких, періодично закохується у принцес, але більшу частину часу шукає собі пригод разом із Джейком та просто дуркує.

Джейк - найкращий друг Фінна, магічний пес, що вміє перетворюватись на всілякі штуки. Саме Джейкові батьки знайшли Фінна покинутим у лісі на виховали, як свою дитину. Джейк подорожує з Фінном. Він, загалом, хороший, але не без вад. У нього є подружка Леді - веселковий єдиноріг, що говорить корейською.



Костюм, в принципі простий - блакитна футболка, темно-сині шорти, білі шкарпетки та чорне взуття. А от аксессуари цікаві: біла шапочка з вушками, зелений рюкзак,  меч, рукавичка Біллі та Джейк.



Вибачайте, викройки немає, бо все на глазок малювалося прямо на тканині. Доречі, в середині процесу ще й машинка зламалася. Довелося дошивати руками. Але мені так навіть більше сподобалось. Днями постараюся викласти й викройку на випадок, як комусь цікаво.

А загалом весело було. Дитина жодного разу не сказала соціально-необхідне "дякую", але три дні бігала под дому при повному параді, розмахуючи мечем та рубаючи ним уявних негідників.

А ще у мене планіііііів на новий рік!... От скоренько дошиваю пальто моєї мріі та переходитиму до нових проектів.

Чмокі-чмокі, котани!

А що ще цікавенького?

0 comments

Шановні читачі