Льохкім двіженієм рукі...

11:42


Літо вже закінчилося. Не знаю чи "нарешті", чи "нажаль", але дуууже дивно для нас 28 вересня спати із відкритими вікнами та просто плавитися від спеки. Зазвичай вересень у нас може бути спекотний, але ночі вже прозоро натякають, ща час готувати щось тепленьке. Цьогоріч майже увесь перший місяць осені температура була 30 і вище. Отже, літнє вбрання носилося ще й як.



У мене сьогодні класичний відпочинковий комплект із 50-х самого літнього яскраво-сонячного кольору із карамельними рожевим та зеленим. Чесно скажу, комбінезон шила за готовою, але трохи модифікованою викройкою Burda 4/2009 131.



Я не багато шию зараз за готовими викройками, бо надто багато доводиться підганяти по фігурі, щоб досягти прийнятної посадки. Тут мені треба було шити швидко, малою кров'ю, тканина не дорога, отже можна було й "зхалтурити". На мій подив, викройку майже не коригувала, лише забрала зайве в талії та трохи вкоротила спинку (все через особливості фігури.) Едине що верх трохи величенький як на мене. Але загалом - чудово. У рекомендаціях до моделі сказано, що тканину використовувати бажано з еластаном. Моя тканина абсолютно не тягнеться, але комбінезон абослютно комфортний.




Із детальок - обачки зробила із контрастної тканини, використала різнокольорові ґудзики (трохи похуліганити) та додала декоративних ручних швів - по горловині та проймам рожевого, а по талії зеленого кольорів. Ну і бантік жеж на ґудзичку!



Спідничка простенька, із трьох клинів, бо тканини не супер багато на неї лишалося. Застібка попереду та зав'язка на бант на поясі. Чогось завередувала тканина, як дійшло до застібки, а шити руками не хотілося. От так і залишилися крючечки на талії та бант.

Чмокі-чмокі, котани!

А що ще цікавенького?

2 comments

  1. Декілька разів намагалася написати коментар, але нічого "вумного" до голови не приходило - всі слова якісь бліді)). Але все одно напишу, як вмію - дуже сподобався комбез, і його колір, і його вінтажність, а спідниця поверх нього - то зовсім цікава ідея - круто одним словом!

    ВідповістиВидалити

Шановні читачі