Яйця

11:28


Яйця, котани, штука хароша та полєзна: тут тобі і символ вічності-безкінечності-нового життя, і собіратєльний епітет до усяких мужествєнних рис карахтеру, і білки із пітатєльними речовинами, і кальцій (якщо розтовкти та проковтнути), і ритуальний елемент. Коротше кажучи, мрія, а не предмет. Але є у яєць один великий недолік: їхня хрупкість перед ударами долі. Бо доля вона дівуля жорстока, тому б'є по найвразливішому - по яйцях.


І шо я вам, котани, скажу: не кладіть усі яйця, шо у вас є, до одного кошика. Навіть якщо їх у вас багацько. Вмієте шось робити краще за інших? Не думайте, шо це забезпечіть вам ситу старість. Вчиться чогось іще. Знайшли кохання свого життя? Не кидайте друзів, бо хто його зна, яку свиню життя підкладе. Дав Бог гарне личко? Прокачайте мізки. Бо личко як яйця - крихке та безсиле проти гопніка з кастєтом. Народили дитину? Залишайтеся собою. Бо діти виростають, уходять та не компенсують моральні збитки.


А так взагалі яйця то толкова річ. І фаршировані у тому числі.


Всім цьомки!

А що ще цікавенького?

1 comments

  1. Не можу втриматись, щоб не наслiдити у коментах - як гарно написано! Згiдна з "основною мислю", але окреме захоплення - стиль написання, читаю та дивуюсь - вмiють же люди думки так формулювати. Супер!

    ВідповістиВидалити

Шановні читачі