Злободнєвне

10:05


У якомусь умному журналі писали, що справжня леді не говорить про усілякі неприємності типа какашок та про гроші. Ну, оскільки я не те щоб леді (і не претендую), то мені трохи можна. Але нічого цікавого с какашкамі у мене давно не було, то доведеться про гроші.


Я людина не те, щоб релігійна, бо релігія то опіум для народу, як казав класик. Але вірю в Бога та в те, що всесвіт існує за духовними законами так само, як і за фізичними. Наприклад, є фізична гравітація. Коли більше тіло притягує до себе менше (пробачте мене, блондинку, за спрощенне формулювання). Є гравітація духовна, що працює так само. Тобто більше тягне до себе менше, а менше, як не хотіло б, не сильно може сопротивляться. Ну то лірічєскоє отступлєніє. Так от про гроші.


Їх ніколи не достатньо. Бо чим ми більше заробляємо, тим більше хочемо витрачати. Але наявніть грошей це не ознака благовоління Бога, небес, всесвіту до вас (чи у що ви там вірите). Гроші це просто гроші. Ось у нас хороша полоса, вони у нас є. От щось трапилось, вони кудись поділися.


Є таке поняття "шолом". У прикладному побутовому сенсі це повнота. І мир. Злагода. Коли ти хочеш десь бути, бо в тебе там душа відпочиває. Коли об'єктивно багато, що не так, а все одно добре. "Шолом" досягають люди незалежно, від їх релігійної орієнтації (яка крамола!). Шолом дається тим, хто поважає та виконує духовні закони, за якими існує всесвіт. Бо вони працюють, як гравітація - незалежно від нашої віри в них. Але шолом не кінцева зупинка. Він теж буває різного ступеню та якості. І повний шолом доступний лише тим, хто... Ой, вибачте, ще одна тема, про яку леді неможна говорити.


Та я не про те. Злагода - має більшу духовну "масу", ніж достаток чи гроші. Тому гроші не притягують шолом. А шолом - злагода - гроші може (може!! але не обов'язково буде) притягнути. Будьте мудрими і добрими та поважайте духовні закони функціонування всесвіту. І будете ситими та одягненими в усі часи.


А фоточка ні до чого (то у нас знову Сушечка була, скоро постараюсь дописати маленький рекап). Просто посміхнуся вам))). Піду працювать та обіцяю гарний фотопост з обновками у найближчому майбутньому (як тільки дохворію).


Всім цьомки!

А що ще цікавенького?

0 comments

Шановні читачі